Ferskensuppe

Kvalitetsvine fra rigtige vinbønder

Ferskensuppe

 

2 personer som hovedret

 

1 spsk. Smør eller oliemargarine

2 tsk. karry

1 løg

2 fed hvidløg

1 knsp. chili

1 ds. Flåede tomater

2,5 dl. Ferskenvand (fra dåsen med ferskner)

½ terning grøntsags bouillon

2,5 dl. Kaffefløde 9%, man kan naturligvis også bruge rigtig fløde

1tsk. maizenamel

200 gram ferskner fra dåse

200 gram rejer

 

Svits karry i fedtstoffet. Hak løg og hvidløg og steg det med. Tilsæt de flåede tomater, ferskenvand og bouillon og evt. chili. Lad suppen simre i 20 minutter.

Tilsæt kaffefløden der er rørt med maizenamel. Smag til med salt.

Tilsæt ferskner og rejer og kog et lille øjeblik.

Server suppen varm eventuelt med et stykke flutes, dertil serveres Gewurztraminer Fleur de Pierres.

 

 

Åbningstider:

Torsdag 15.00-19.00, fredag 14.00-19.00, lørdag 10.00-14.00 og efter aftale,ring tlf. 28 51 28 05

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.