Ferskensuppe

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vinbønder

Persondataforordningen


Kulturvin gemmer ingen oplysninger om vore kunder, vi bruger ikke cookies og indtil vi er sikre på, hvordan forordningen skal håndteres i praksis, er web-shoppen lukket.


Du kan stadig betille vin via mail eller telefon.

Nyheder

Ferskensuppe


2 personer som hovedret


1 spsk. Smør eller oliemargarine

2 tsk. karry

1 løg

2 fed hvidløg

1 knsp. chili

1 ds. Flåede tomater

2,5 dl. Ferskenvand (fra dåsen med ferskner)

½ terning grøntsags bouillon

2,5 dl. Kaffefløde 9%, man kan naturligvis også bruge rigtig fløde

1tsk. maizenamel

200 gram ferskner fra dåse

200 gram rejer


Svits karry i fedtstoffet. Hak løg og hvidløg og steg det med. Tilsæt de flåede tomater, ferskenvand og bouillon og evt. chili. Lad suppen simre i 20 minutter.

Tilsæt kaffefløden der er rørt med maizenamel. Smag til med salt.

Tilsæt ferskner og rejer og kog et lille øjeblik.

Server suppen varm eventuelt med et stykke flutes, dertil serveres Gewurztraminer Fleur de Pierres.



Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.

Åbningstider:

Torsdag  15.00-19.00
Fredag    14.00-19.00
Lørdag    10.00-14.00
og efter aftale
ring tlf. 28 51 28 05