Lakseruller

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vinbønder

Persondataforordningen


Kulturvin gemmer ingen oplysninger om vore kunder, vi bruger ikke cookies og indtil vi er sikre på, hvordan forordningen skal håndteres i praksis, er web-shoppen lukket.


Du kan stadig betille vin via mail eller telefon.

Nyheder

Lakseruller

 

4 personer som forret

 

8 store skiver røget laks

200 gr. mascarpone

75 gr. mandler

Friske basilikumblade 

Salt og peber

4 sherrytomater

Balsamicoeddike



 


Hak mandlerne groft og bland dem med mascarpone i en skål, rør godt så mandler og mascarpone bliver godt blandet. Hak basilikumbladene og kom dem i mascarponeblandingen, smag til med salt og peber.


Fordel mascarponeblandingen på lakseskiverne, og rul lakseskiverne til ruller. Dæk rullerne med stanniol eller  film og stil dem på køl et par timer. Umiddelbart inden servering  skæres rullerne ud i stykker på 2-3 cm tykkelse,  anret med  3–4 stykker på hver tallerken. Pynt med basilikumblade og en lille streg balsamico og en skåret sherrytomat.

 

Til denne forret kan du med fordel servere en Riesling, eller hvis man vil have en vin, som er knap så tør, en Pinot Gris.



Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.

Åbningstider:

Torsdag  15.00-19.00
Fredag    14.00-19.00
Lørdag    10.00-14.00
og efter aftale
ring tlf. 28 51 28 05