Moderne Rejecocktail

Kvalitetsvine fra rigtige vinbønder

Moderne rejecocktail

 

4 personer som stor forret

 

300 gram store rejer

150 gram ananas frisk eller fra dåse (uden sukker)

½ agurk

Sprød salat efter eget valg f.eks. romaine

 

Dressing:

100 gram græsk yoghurt

100 gram mayonnaise

3 spsk. Tør sherry

Tabascosauce efter smag

Salt og peber

 

Rør yoghurt og mayonnaise med sherry, tabascosauce, salt og peber. Hvis du ønsker en tyndere dressing tilsætter du lidt vand eller mælk.

Skræl agurken og skær kernerne fra, skær i passende mundrette stykker.

Skær ananassen i passende stykker. Hvis du bruger frisk ananas skal den hårde kerne fjernes.

Vask og tør salaten, skær den i strimler.

 

Det hele anrettes lagvis i glas, startende med salat herefter grøntsager, rejer og dressing.

 

Server med flütes, og en god Riesling.

 

Åbningstider:

Torsdag 15.00-19.00, fredag 14.00-19.00, lørdag 10.00-14.00 og efter aftale,ring tlf. 28 51 28 05

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.