Gratinerede muslinger

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vinbønder

Persondataforordningen


Kulturvin gemmer ingen oplysninger om vore kunder, vi bruger ikke cookies og indtil vi er sikre på, hvordan forordningen skal håndteres i praksis, er web-shoppen lukket.


Du kan stadig betille vin via mail eller telefon.

Nyheder

Gratinerede muslinger


2 personer som hovedret


Ca. 16 muslinger. Du kan vælge din favoritmusling bare den er i skal. Når det skal være rigtig nemt er grønskalsmuslingerne fra supermarkedets frysedisk et godt valg.

Et fed hvidløg

Ca. 1,5 dl. Hvidvin

Olivenolie


Grøn pesto

Parmesanost



Steg det hakkede hvidløg forsigtigt i olien, løget skal ikke tage farve. Kom muslingerne i gryden, tilsæt hvidvin og damp muslingerne et par minutter.

Fisk muslingerne op og læg dem i et ildfast fad. Læg en lille smule grøn pesto over hver musling og riv parmesanost over.

Gratiner i ovnen ved 200 grader til osten er gylden, ca. 10 minutter.

Server med frisk pasta vendt i lidt grøn pesto.


Til denne ret kan du med fordel servere en Riesling eller hvis man vil have en vin som er knap så dominerende en Sylvaner, Både Riesling og Sylvaner kan sagtens bruges i tilberedningen, men man kan godt benytte en billigere vin, i en kvalitet som man ikke har lyst til at drikke, dog skal vinen ikke være for sød.



Tip: Hvis man vælger at bruge en billigere vin i tilberedningen, og man ikke har lyst til at drikke den til retten, kan man fryse resten. Del den op i passende portioner og så i fryseren med den.


Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.

Åbningstider:

Torsdag  15.00-19.00
Fredag    14.00-19.00
Lørdag    10.00-14.00
og efter aftale
ring tlf. 28 51 28 05