Kylling i hvidvin

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vinbønder

Persondataforordningen


Kulturvin gemmer ingen oplysninger om vore kunder, vi bruger ikke cookies og indtil vi er sikre på, hvordan forordningen skal håndteres i praksis, er web-shoppen lukket.


Du kan stadig betille vin via mail eller telefon.

Nyheder

Kylling i hvidvin

 

Retten er beregnet til 4 personer som hovedret

 

 

Ca. 600 gram kyllingefilet

Lidt smør til stegning

Salt og peber

2 dl hvidvin

2 spsk. mel

2,5 dl. fløde

Sennep. Stærk eller sød efter smag

Evt. lidt citronsaft

 

Kyllingestykkerne brunes let i smørret. Vinen tilsættes og koger næsten væk. Drys melet i gryden og tilsæt fløden vend det hele forsigtigt rundt. Drys med salt og peber og lad retten småkoge i ca. 20 minutter.

Tag kødet op og smag saucen til med salt, peber og sennep samt evt. lidt citronsaft.

 

Retten kan serveres med fx ris eller kartofler samt din yndlingsgrøntsag.


Til denne ret passer en Pinot Gris d’ Alsace rigtigt fint, men man kan også bruge en Pinot Blanc. Der bliver en god harmoni, hvis den vin der benyttes i madlavningen, også er den der serveres til, men det er  absolut ikke en nødvendighed


Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.

Åbningstider:

Torsdag  15.00-19.00
Fredag    14.00-19.00
Lørdag    10.00-14.00
og efter aftale
ring tlf. 28 51 28 05