Risotto med Porrer

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vinbønder

Persondataforordningen


Kulturvin gemmer ingen oplysninger om vore kunder, vi bruger ikke cookies og indtil vi er sikre på, hvordan forordningen skal håndteres i praksis, er web-shoppen lukket.


Du kan stadig betille vin via mail eller telefon.

Nyheder

Risotto med porrer og kylling

 

Retten er beregnet til fire personer

 

4 porrer

Lidt olivenolie til at stege i

4 stk. kyllingebryst

300 gram risotto ris

Ca. 2 dl hvidvin gerne Riesling. Man bør vælge en god vin, for resten kan jo drikkes når man skal spise.

Ca. 7 dl hønse bouillon

Det kan være der skal bruges lidt mere væske, men så bruger man bare lidt mere af vinen.

Salt og peber

 

 

Vask og rens porrerne. Skær dem i ringe. Steg porrerne i lidt olie i en pande med lidt høje kanter, de skal ikke brune blot blive bløde. Tilsæt ris og steg det hele et par minutter. Tilsæt vin og lad det koge væk. Nu tilsættes bouillonen lidt efter lidt. Dvs. det man har tilsat skal koge væk før man tilsætter mere.

Steg de fire stykker kyllingebryst med lidt salt og peber medens risen koger færdig.


Dette er en hurtig ret, som kan tilberedes på cirka en halv time. Til retten passer Riesling eller Pinot Blanc.


Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.

Åbningstider:

Torsdag  15.00-19.00
Fredag    14.00-19.00
Lørdag    10.00-14.00
og efter aftale
ring tlf. 28 51 28 05