Gewurztraminer

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vinbønder

Åbningstider:

Torsdag  15.00-19.00
Fredag    14.00-19.00
Lørdag    10.00-14.00
og efter aftale
ring tlf. 28 51 28 05

Persondataforordningen


Kulturvin gemmer ingen oplysninger om vore kunder, vi bruger ikke cookies og indtil vi er sikre på, hvordan forordningen skal håndteres i praksis, er web-shoppen lukket.


Du kan stadig betille vin via mail eller telefon.

Nyheder

Gewurztraminer

Gewurztraminer

er som navnet antyder en krydret vin, men den har på samme tid meget frugt- og blomstersmag og duft, vinen er meget syresvag. Gewurztraminer er en typisk Alsacedrue, der ikke dyrkes meget andre steder. De klimatiske forhold og jordbundsforholdene i den sydlige del af Alsace giver alle muligheder for, at producere nogle fremragende vine på gewurztraminer.

 

Gewurztraminer passer godt til krydret mad, specielt det mexicanske og indiske køkken. Den er ligeledes en fremragende ledsager til ostebordet, hvor den på mange måder passer bedre end rødvinen. Gewurztraminer Grand Cru og de senthøstede Vendanges Tardives og Selection Grains Nobles er vine som både kan bruges som aperitif, og ikke mindst til desserter, som for eksempel creme brulée, is og bestemt også til frugt.

Vinbønderne som ejer parcellerne på Gand-Crumarkerne går ofte sammen om, at sætte store skilte op, som fortæller, når man kommer til en af de 51 Grand Crumarker, Her er det Hatschbourg, som især gør sig bemærket med nogle rigtigt gode forhold for Gewurztraminer.

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.