Hartmann

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Åbningstider i juli
I juli har vi ændret lidt på vores måde at gøre tingene. Vi holder åbent de fleste dage, MEN du skal lige lave en aftale, da vi ikke vil være i kælderen hele tiden.


Web-shop på vej!
Som noget nyt, kan du bestille mange af vores vine i den nye web-shop, som åbner onsdag d. 1. juli. Den afsender vine alle dage undtaget i weekenderne.

Du kan se mere om vores web-shop fra på onsdag her på siden.


God sommer!
Lene

Nye vine fra Domaine Haegi
Så kom der en palle vin fra Domaine Haegi, Alsace. På pallen er der nye forsyninger af de mineralske og sprøde Riesling Grand Cru Zotzenberg, Sylvaner Grand Cru Zotzenberg, Riesling Brandluft, en lækker frugtig Rosé og som noget nyt en egefadslagret Pinot Gris som er fremstillet uden brug af sulfitter. Alle vinene er økologiske.

Familien Hartmann, mere end 300 år med vin

Vingården som familien Hartmann, med Jean-Philippe Hartmann i spidsen driver, har været i familiens eje siden 1640, og har i dag 9 hektar jord fordelt på 22 parceller rundt om Voegtlinshoffen. De har blandt andet parceller på Bildstoeckle, Hagelberg og ikke mindst den prestigefyldte ”Grand Cru Hatschbourg”, som med sine tunge stærkt kalkholdige jorde frembringer fortrinlige gewurtzstraminer, pinot gris og muscat.

Typisk for Alsace ligger vingården inde i selve byen, hvor vinen presses, lagres og aftappes. Umiddelbart overfor gården har familien Hartmann, en degustation - en mulighed for at smage de forskellige vine, og ikke mindst gøre et godt køb af den vin, som bliver produceret på familiens parceller, Her er det oftest Catherine Hartmann man møder. som med glæde fortæller om vinene og livet i Alsace, det kan hun på fransk, tysk og også på engelsk, hvilket dog ikke er hendes favoritsprog.

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.