Domaine Haegi

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Åbningstider tilbage til normal
Fra 1. august er vi tilbage med normale åbningstider:

Torsdage og fredage kl. 14.00 til kl. 19.00

Lørdage kl. 10.00 til kl. 14.00


MEN passer vores åbningstider ikke ind, så ring eller skriv, så finder vi et tidspunkt, der passer dig, at besøge vinkælderen.


Web-shop er startet!
Vi åbnede pr. 1. juli en web-shop, her kan du bestille mange af vores vine, dog er sortimentet ikke lige så stort som i kælderen. Der pakkes og sendes vin alle hverdage, og bestiller du inden kl. 14.00, kommer din vin afsted samme dag.

Klik på linket i menulinjen, så kommer du direkte til web-shoppen.


Ingen vinfestivaler i efteråret.

På grund af Covid-19, har arrangørerne af både Ribe Vinfestival og Aalborg Vinfestival besluttet at aflyse årets arrangementer, ærgerligt men forståeligt, vi ser frem til 2021, hvor vi forhåbentligt igen kan komme ud og mødes med jer vinglade danskere.


God sensommer!
Lene

Nye vine fra Rhône
Så kom der en palle vin fra Domaine Champ-Long og Domaine La Garrigue. Fra Domaine Champ-Long har vi fået en ny lækker hvidvin fra Ventoux der er gæret på egeade samt en lækker kraftfuld rosé, der holder 14% alkohol. Begge vine kan købes både i web-shoppen og i vinkælderen, prisen pr . flaske er 99 kr. og du kan købe to flasker for 175 kr.

Domaine Haegi

Domaine HAEGI i Mittelbergheim i Alsace drives i dag af Daniel og Sylvie Haegi. Vingården er 100% økologisk i sin drift, vinene er stilrene og bærer tydeligt præg af Daniels ønske om at lave kvalitet fremfor kvantitet. Vingården har cirka 9 hektart jord, Med markerne på Grand Cru Zotzenberg som de absolutte topvine.


At man på Zotzenberg, som den eneste Grand Cru mark i Alsace, må lave Grand Cru vin på Sylvaner-druen, forstår man til fulde, når man har smagt Domaine Haegi´s Sylvaner Grand Cru Zotzenberg. En flot vin med en god syre, der let konkurrerer med Riesling-vine.


I Kulturvins kælder har vi et bredt udvalg af vine fra Domaine Haegi,og hvis der er en vin, du gerne vil have, at vi skaffer hjem, så klarer vi også det.


MITTELBERGHEIM er en klassisk lille landsby på vinruten, der bor omkring 600 mennesker i landsbyen, der er et par gode restauranter og omkring 15 vingårde. Mittelbergheim ligger ca. 35 km syd for Strasbourg.

I vinkælderen har vi følgende vine fra Domaine HAEGI


Har du en anden vin fra Domaine HAEGI som din favorit, kan vi selvfølgelig altid få den hjem.

Haegi Sylvaner Grand Cru Zotzenberg
Økologisk vin

Al vin fra Domaine Haegi er økologisk

Riesling

Cuvee Aurore

Pinot Gris

Cuvee Aline

Gewurztraminer

Sylvaner

Grand Cru Zotzenberg


Riesling

Grand Cru Zotzenberg


Domaine Haegi Alsace
Haegi Riesling Cuvee Aurore
Haegi Pinot Gris Cuvee Aline
Haegi Gewirztraminer økologisk

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.