Opskrifter

Jeg har ofte oplevet, at når talen falder på mad, både til hverdag og til fest, er det på forhånd beslutttet, at til forretten skal der serveres hvidvin, til hovedretten rødvin og til dessert portvin, eller hvis der serveres ost, fortsættes der blot med rødvinen. Uden mange tanker for hvilke vine, det skal være.


Det er synd, for tit og ofte kan man, hvis man vælger vinen med lidt omhu, løfte hele måltidets kvalitet ganske betragteligt. Jeg vil her komme med nogle opskrifter på både hverdags- og festretter sammen med forslag til valg af vin, for der er stor forskel på om man serverer en riesling eller en gewurztraminer til en rejemad. 


Mange vil rigtigt gerne købe gode råvarer og tilberede lækker mad, og rigtigt mange er rigtigt gode til det, desværre hænder det, at der er blevet lavet rigtig dejlig mad, men vinen er der ikke lige blevet tænkt på, og det ender ud i, enten den vin man lige har liggende, eller vinen der er på tilbud, 3 flasker for 120 kr. i det lokale supermarked. Det er synd.

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.Vinkælderen er åben
Torsdag kl. 15.00 - 19.00
fredag    kl. 14.00 - 19.00
lørdag    kl. 10.00 - 14.00
Vi ses i vinkælderen i Møgeltønder!