Ferskensuppe

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Så har vi fået nye spændende champagner fra to Premier Cru huse, Gaston Revolte og Philippe Martin.
På fredag d. 9. oktober og lørdag d. 10. oktober smager vi på "Cuvée Rosé" fra Philippe Martin og "Cuvée Speciale" fra Gaston Revolte.
Vinkælderen er åben
Torsdag kl. 15.00 - 19.00
fredag kl. 14.00 - 19.00
lørdag kl. 10.00 - 14.00
Vi ses i vinkælderen i Møgeltønder!

Nye vine fra Rhône
Så kom der en palle vin fra Domaine Champ-Long og Domaine La Garrigue. Fra Domaine Champ-Long har vi fået en ny lækker hvidvin fra Ventoux der er gæret på egeade samt en lækker kraftfuld rosé, der holder 14% alkohol. Begge vine kan købes både i web-shoppen og i vinkælderen, prisen pr . flaske er 99 kr. og du kan købe to flasker for 175 kr.

Ferskensuppe


2 personer som hovedret


1 spsk. Smør eller oliemargarine

2 tsk. karry

1 løg

2 fed hvidløg

1 knsp. chili

1 ds. Flåede tomater

2,5 dl. Ferskenvand (fra dåsen med ferskner)

½ terning grøntsags bouillon

2,5 dl. Kaffefløde 9%, man kan naturligvis også bruge rigtig fløde

1tsk. maizenamel

200 gram ferskner fra dåse

200 gram rejer


Svits karry i fedtstoffet. Hak løg og hvidløg og steg det med. Tilsæt de flåede tomater, ferskenvand og bouillon og evt. chili. Lad suppen simre i 20 minutter.

Tilsæt kaffefløden der er rørt med maizenamel. Smag til med salt.

Tilsæt ferskner og rejer og kog et lille øjeblik.

Server suppen varm eventuelt med et stykke flutes, dertil serveres Gewurztraminer Fleur de Pierres.



Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.