Ferskensuppe
2 personer som hovedret
1 spsk. Smør eller oliemargarine
2 tsk. karry
1 løg
2 fed hvidløg
1 knsp. chili
1 ds. Flåede tomater
2,5 dl. Ferskenvand (fra dåsen med ferskner)
½ terning grøntsags bouillon
2,5 dl. Kaffefløde 9%, man kan naturligvis også bruge rigtig fløde
1tsk. maizenamel
200 gram ferskner fra dåse
200 gram rejer
Svits karry i fedtstoffet. Hak løg og hvidløg og steg det med. Tilsæt de flåede tomater, ferskenvand og bouillon og evt. chili. Lad suppen simre i 20 minutter.
Tilsæt kaffefløden der er rørt med maizenamel. Smag til med salt.
Tilsæt ferskner og rejer og kog et lille øjeblik.
Server suppen varm eventuelt med et stykke flutes, dertil serveres Gewurztraminer Fleur de Pierres.
Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder
mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.
Vinkælderen er åben
Torsdag kl. 15.00 - 19.00
fredag kl. 14.00 - 19.00
lørdag kl. 10.00 - 14.00
Vi ses i vinkælderen i Møgeltønder!
Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder
mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 32 74 85 03.