Forretter

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Så har vi fået nye spændende champagner fra to Premier Cru huse, Gaston Revolte og Philippe Martin.
På fredag d. 9. oktober og lørdag d. 10. oktober smager vi på "Cuvée Rosé" fra Philippe Martin og "Cuvée Speciale" fra Gaston Revolte.
Vinkælderen er åben
Torsdag kl. 15.00 - 19.00
fredag kl. 14.00 - 19.00
lørdag kl. 10.00 - 14.00
Vi ses i vinkælderen i Møgeltønder!

Nye vine fra Rhône
Så kom der en palle vin fra Domaine Champ-Long og Domaine La Garrigue. Fra Domaine Champ-Long har vi fået en ny lækker hvidvin fra Ventoux der er gæret på egeade samt en lækker kraftfuld rosé, der holder 14% alkohol. Begge vine kan købes både i web-shoppen og i vinkælderen, prisen pr . flaske er 99 kr. og du kan købe to flasker for 175 kr.

ForretterHvad er den gode forret? Det spørgsmål er der ikke noget klart svar på, det der er vigtigt, er at forretten passer sammen med resten af måltidet. Hvad angår vinen til forretten, vil valget typisk falde på en hvidvin, men prøv, at tænke aperitif og vin til forretten sammen, Hvis du servere en crémant til aperitif, er der mange muligheder forretter, hvor man med succes kan fortsætte med crémanten, dette gør også, at man får tømt flasken, hvilket godt kan være en udfordring, hvis man kun er fire og crémanten kun serveres som aperitif, og hvorfor snyde sig selv for disse fantastiske bobler?

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.