Kyllingeroulade med parmaskinke

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Åbningstider i juli
I juli har vi ændret lidt på vores måde at gøre tingene. Vi holder åbent de fleste dage, MEN du skal lige lave en aftale, da vi ikke vil være i kælderen hele tiden.


Web-shop på vej!
Som noget nyt, kan du bestille mange af vores vine i den nye web-shop, som åbner onsdag d. 1. juli. Den afsender vine alle dage undtaget i weekenderne.

Du kan se mere om vores web-shop fra på onsdag her på siden.


God sommer!
Lene

Nye vine fra Domaine Haegi
Så kom der en palle vin fra Domaine Haegi, Alsace. På pallen er der nye forsyninger af de mineralske og sprøde Riesling Grand Cru Zotzenberg, Sylvaner Grand Cru Zotzenberg, Riesling Brandluft, en lækker frugtig Rosé og som noget nyt en egefadslagret Pinot Gris som er fremstillet uden brug af sulfitter. Alle vinene er økologiske.

Kyllingeroulade med  parmaskinke og pesto

 

Til 4 personer

 

16 skiver parmaskinke

4 kyllingebryster

4 spsk. grøn eller rød pesto

Olivenolie

Salt

Peber


Husholdningsfilm


Fordel parmaskinken, så stykkerne overlapper lidt, på husholdningsfilmen, der skal være rigeligt film.

Skær kyllingebrysterne i tynde, aflange skiver, læg dem oven på parmaskinken, så der dannes en firkant. Smør pestoen på kyllingen og rul til en pølse. Læg den på køl i mindst 20 minutter.

Tag rullen ud af køleskabet og fjerne forsigtigt filmen. Steg rullen i olivenolie på en varm pande, vend rullen undervejs så skinken bliver sprød hele vejen rundt. Kom den stegte rulle i et ildfast fad, krydr med salt og peber og stil det i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Server med frisk pasta vendt i lidt pesto eller med en blandet salat.


Tip! – Denne ret kan også bruges som forret, hvis man skærer og portionsanretter 2-3 skiver på ca. 3 cm tykkelse, på en tallerken med lidt salat og flutes, pynt med nogle ”streger” creme de balsamico.


Til denne ret passer en Pinot Gris d’ Alsace rigtigt fint, dog ikke Armoirie Hartmann Grand Cru Hatschbourg, som nok er lige sød nok, men man kan også bruge en Pinot Blanc.


Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.