Lakseruller

Lakseruller

 

4 personer som forret

 

8 store skiver røget laks

200 gr. mascarpone

75 gr. mandler

Friske basilikumblade 

Salt og peber

4 sherrytomater

Balsamicoeddike



 


Hak mandlerne groft og bland dem med mascarpone i en skål, rør godt så mandler og mascarpone bliver godt blandet. Hak basilikumbladene og kom dem i mascarponeblandingen, smag til med salt og peber.


Fordel mascarponeblandingen på lakseskiverne, og rul lakseskiverne til ruller. Dæk rullerne med stanniol eller  film og stil dem på køl et par timer. Umiddelbart inden servering  skæres rullerne ud i stykker på 2-3 cm tykkelse,  anret med  3–4 stykker på hver tallerken. Pynt med basilikumblade og en lille streg balsamico og en skåret sherrytomat.

 

Til denne forret kan du med fordel servere en Riesling, eller hvis man vil have en vin, som er knap så tør, en Pinot Gris.



Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.



Vinkælderen er åben
Torsdag kl. 15.00 - 19.00
fredag    kl. 14.00 - 19.00
lørdag    kl. 10.00 - 14.00
Vi ses i vinkælderen i Møgeltønder!