Lakseruller

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Lakseruller

 

4 personer som forret

 

8 store skiver røget laks

200 gr. mascarpone

75 gr. mandler

Friske basilikumblade 

Salt og peber

4 sherrytomater

Balsamicoeddike



 


Hak mandlerne groft og bland dem med mascarpone i en skål, rør godt så mandler og mascarpone bliver godt blandet. Hak basilikumbladene og kom dem i mascarponeblandingen, smag til med salt og peber.


Fordel mascarponeblandingen på lakseskiverne, og rul lakseskiverne til ruller. Dæk rullerne med stanniol eller  film og stil dem på køl et par timer. Umiddelbart inden servering  skæres rullerne ud i stykker på 2-3 cm tykkelse,  anret med  3–4 stykker på hver tallerken. Pynt med basilikumblade og en lille streg balsamico og en skåret sherrytomat.

 

Til denne forret kan du med fordel servere en Riesling, eller hvis man vil have en vin, som er knap så tør, en Pinot Gris.



Nyheder

Restsalg

torsdag d. 9.1. kl. 15.00

 

250 gode flasker til fantastiske priser.

Vinene kan ikke bestilles eller reserveres

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.