Moderne Rejecocktail

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Åbningstider tilbage til normal
Fra 1. august er vi tilbage med normale åbningstider:

Torsdage og fredage kl. 14.00 til kl. 19.00

Lørdage kl. 10.00 til kl. 14.00


MEN passer vores åbningstider ikke ind, så ring eller skriv, så finder vi et tidspunkt, der passer dig, at besøge vinkælderen.


Web-shop er startet!
Vi åbnede pr. 1. juli en web-shop, her kan du bestille mange af vores vine, dog er sortimentet ikke lige så stort som i kælderen. Der pakkes og sendes vin alle hverdage, og bestiller du inden kl. 14.00, kommer din vin afsted samme dag.

Klik på linket i menulinjen, så kommer du direkte til web-shoppen.


Ingen vinfestivaler i efteråret.

På grund af Covid-19, har arrangørerne af både Ribe Vinfestival og Aalborg Vinfestival besluttet at aflyse årets arrangementer, ærgerligt men forståeligt, vi ser frem til 2021, hvor vi forhåbentligt igen kan komme ud og mødes med jer vinglade danskere.


God sensommer!
Lene

Nye vine fra Rhône
Så kom der en palle vin fra Domaine Champ-Long og Domaine La Garrigue. Fra Domaine Champ-Long har vi fået en ny lækker hvidvin fra Ventoux der er gæret på egeade samt en lækker kraftfuld rosé, der holder 14% alkohol. Begge vine kan købes både i web-shoppen og i vinkælderen, prisen pr . flaske er 99 kr. og du kan købe to flasker for 175 kr.

Moderne rejecocktail

 

4 personer som stor forret

 

300 gram store rejer

150 gram ananas frisk eller fra dåse (uden sukker)

½ agurk

Sprød salat efter eget valg f.eks. romaine


Dressing:

100 gram græsk yoghurt

100 gram mayonnaise

3 spsk. Tør sherry

Tabascosauce efter smag

Salt og peber


Rør yoghurt og mayonnaise med sherry, tabascosauce, salt og peber. Hvis du ønsker en tyndere dressing tilsætter du lidt vand eller mælk.

Skræl agurken og skær kernerne fra, skær i passende mundrette stykker.

Skær ananassen i passende stykker. Hvis du bruger frisk ananas skal den hårde kerne fjernes.

Vask og tør salaten, skær den i strimler.


Det hele anrettes lagvis i glas, startende med salat herefter grøntsager, rejer og dressing.


Server med flütes, og en god Riesling.


Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.