Moderne rejecocktail
4 personer som stor forret
300 gram store rejer
150 gram ananas frisk eller fra dåse (uden sukker)
½ agurk
Sprød salat efter eget valg f.eks. romaine
Dressing:
100 gram græsk yoghurt
100 gram mayonnaise
3 spsk. Tør sherry
Tabascosauce efter smag
Salt og peber
Rør yoghurt og mayonnaise med sherry, tabascosauce, salt og peber. Hvis du ønsker en tyndere dressing tilsætter du lidt vand eller mælk.
Skræl agurken og skær kernerne fra, skær i passende mundrette stykker.
Skær ananassen i passende stykker. Hvis du bruger frisk ananas skal den hårde kerne fjernes.
Vask og tør salaten, skær den i strimler.
Det hele anrettes lagvis i glas, startende med salat herefter grøntsager, rejer og dressing.
Server med flütes, og en god Riesling.
Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder
mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.
Vinkælderen er åben
Torsdag kl. 15.00 - 19.00
fredag kl. 14.00 - 19.00
lørdag kl. 10.00 - 14.00
Vi ses i vinkælderen i Møgeltønder!
Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder
mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 32 74 85 03.