Moderne Rejecocktail

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Så har vi fået nye spændende champagner fra to Premier Cru huse, Gaston Revolte og Philippe Martin.
På fredag d. 9. oktober og lørdag d. 10. oktober smager vi på "Cuvée Rosé" fra Philippe Martin og "Cuvée Speciale" fra Gaston Revolte.
Vinkælderen er åben
Torsdag kl. 15.00 - 19.00
fredag kl. 14.00 - 19.00
lørdag kl. 10.00 - 14.00
Vi ses i vinkælderen i Møgeltønder!

Nye vine fra Rhône
Så kom der en palle vin fra Domaine Champ-Long og Domaine La Garrigue. Fra Domaine Champ-Long har vi fået en ny lækker hvidvin fra Ventoux der er gæret på egeade samt en lækker kraftfuld rosé, der holder 14% alkohol. Begge vine kan købes både i web-shoppen og i vinkælderen, prisen pr . flaske er 99 kr. og du kan købe to flasker for 175 kr.

Moderne rejecocktail

 

4 personer som stor forret

 

300 gram store rejer

150 gram ananas frisk eller fra dåse (uden sukker)

½ agurk

Sprød salat efter eget valg f.eks. romaine


Dressing:

100 gram græsk yoghurt

100 gram mayonnaise

3 spsk. Tør sherry

Tabascosauce efter smag

Salt og peber


Rør yoghurt og mayonnaise med sherry, tabascosauce, salt og peber. Hvis du ønsker en tyndere dressing tilsætter du lidt vand eller mælk.

Skræl agurken og skær kernerne fra, skær i passende mundrette stykker.

Skær ananassen i passende stykker. Hvis du bruger frisk ananas skal den hårde kerne fjernes.

Vask og tør salaten, skær den i strimler.


Det hele anrettes lagvis i glas, startende med salat herefter grøntsager, rejer og dressing.


Server med flütes, og en god Riesling.


Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.