Gratinerede muslinger

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Åbningstider i juli
I juli har vi ændret lidt på vores måde at gøre tingene. Vi holder åbent de fleste dage, MEN du skal lige lave en aftale, da vi ikke vil være i kælderen hele tiden.


Web-shop på vej!
Som noget nyt, kan du bestille mange af vores vine i den nye web-shop, som åbner onsdag d. 1. juli. Den afsender vine alle dage undtaget i weekenderne.

Du kan se mere om vores web-shop fra på onsdag her på siden.


God sommer!
Lene

Nye vine fra Domaine Haegi
Så kom der en palle vin fra Domaine Haegi, Alsace. På pallen er der nye forsyninger af de mineralske og sprøde Riesling Grand Cru Zotzenberg, Sylvaner Grand Cru Zotzenberg, Riesling Brandluft, en lækker frugtig Rosé og som noget nyt en egefadslagret Pinot Gris som er fremstillet uden brug af sulfitter. Alle vinene er økologiske.

Gratinerede muslinger


2 personer som hovedret


Ca. 16 muslinger. Du kan vælge din favoritmusling bare den er i skal. Når det skal være rigtig nemt er grønskalsmuslingerne fra supermarkedets frysedisk et godt valg.

Et fed hvidløg

Ca. 1,5 dl. Hvidvin

Olivenolie


Grøn pesto

Parmesanost



Steg det hakkede hvidløg forsigtigt i olien, løget skal ikke tage farve. Kom muslingerne i gryden, tilsæt hvidvin og damp muslingerne et par minutter.

Fisk muslingerne op og læg dem i et ildfast fad. Læg en lille smule grøn pesto over hver musling og riv parmesanost over.

Gratiner i ovnen ved 200 grader til osten er gylden, ca. 10 minutter.

Server med frisk pasta vendt i lidt grøn pesto.


Til denne ret kan du med fordel servere en Riesling eller hvis man vil have en vin som er knap så dominerende en Sylvaner, Både Riesling og Sylvaner kan sagtens bruges i tilberedningen, men man kan godt benytte en billigere vin, i en kvalitet som man ikke har lyst til at drikke, dog skal vinen ikke være for sød.



Tip: Hvis man vælger at bruge en billigere vin i tilberedningen, og man ikke har lyst til at drikke den til retten, kan man fryse resten. Del den op i passende portioner og så i fryseren med den.


Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.