Vinsmagning

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Åbningstider i juli
I juli har vi ændret lidt på vores måde at gøre tingene. Vi holder åbent de fleste dage, MEN du skal lige lave en aftale, da vi ikke vil være i kælderen hele tiden.


Web-shop på vej!
Som noget nyt, kan du bestille mange af vores vine i den nye web-shop, som åbner onsdag d. 1. juli. Den afsender vine alle dage undtaget i weekenderne.

Du kan se mere om vores web-shop fra på onsdag her på siden.


God sommer!
Lene

Nye vine fra Domaine Haegi
Så kom der en palle vin fra Domaine Haegi, Alsace. På pallen er der nye forsyninger af de mineralske og sprøde Riesling Grand Cru Zotzenberg, Sylvaner Grand Cru Zotzenberg, Riesling Brandluft, en lækker frugtig Rosé og som noget nyt en egefadslagret Pinot Gris som er fremstillet uden brug af sulfitter. Alle vinene er økologiske.

Vinsmagning som gave?

-Vil du give en god oplevelse med spændende vine og hyggeligt selskab?

Så ring eller skriv, vi laver gerne et gavekort på netop den vinsmagning du vil give.

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.

Vinsmagning

Vil du arrangere en vinsmagning? - vi hjælper gerne.

Vi kommer gerne ud og afholder vinsmagning ligesom mindre grupper kan afholde vinsmagning hos os. Prisen på en vinsmagning afhænger af antallet af deltagere og hvilke vine der skal smages.

Arrangementsforslag:

"De syv søstre fra Alsace" 

Det får du:

Smagning af ni vine, hvor man smager alle de syv forskellige druer, man smager Crémant (mousserende vin,) almindeligt fremstillede vine, vine fra egefade, og den samme drue både som almindelig fremstillet vin og som Grand Cru.

Der vil blive serveret lidt brød, pølse, oliven og ost, (ikke et måltid, men lidt godt til at supplere vinene).


Smagningen varer cirka 2½ timer, hvor der bliver fortalt om Alsace’s historie, livet i Alsace, turist i Alsace, køkkenet i Alsace, som er meget tæt forbundet med vinen, livet som vinbonde i Alsace. Og selvfølgelig om vinene, smagen, hvordan de produceres og hvad de enkelte vine passer til.


Arrangementspris: Pr påbegyndt otte personer, ni vine

1.000 kr.

Der smages vine som er i prislejet fra ca. 70 kr. til 170 kr. pr. fl.


Vi medbringer hvad der skal bruges, med undtagelse af vandglas og vand. Alle deltagere får et godt tilbud, men der er absolut ingen købetvang.


Har du andre ønsker?

Så sammensætter vi gerne en vinsmagning sammen med dig, om det skal være hvidvin, rødvin eller begge dele, er alt efter, hvad du ønsker. Vi sammensætter gerne en smagning sammen med dig. Prisen vil alt efter om det er billigere eller dyrere vine der smages variere.