Vinsmagning

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

OBS OBS OBS!

Ændrede åbningstider i september

Vi har heldigvis mange små lokale vinsmagninger, det betyder, at vi ind i mellem må holde lukket for andre kunder i vinkælderen.


Åbningstider i september:

torsdag d. 3.9.  kl. 15.00 - 19.00

fredag d. 4.9. LUKKET

lørdag d.5.9. kl. 10.00-14.00


torsdag d. 10.9.  kl. 15.00 - 19.00

fredag d. 11.9. LUKKET

lørdag d.12.9. LUKKET


torsdag d. 17.9.  kl. 15.00 - 19.00

fredag d. 18.9. kl. 14.00 - 19.00

lørdag d.19.9. LUKKET


torsdag d. 24.9.  kl. 15.00 - 19.00

fredag d. 25.9. kl. 14.00 - 19.00

lørdag d.26.9. kl. 10.00-14.00


MEN passer vores åbningstider ikke ind, så ring eller skriv, så finder vi et tidspunkt, der passer dig, at besøge vinkælderen.

Nye forsyninger fra Saint Emilion.

Efter lang tids venten, har vi nu endelig fået nye forsyninger fra Chateau La Jorine, På pallen var der Chateau La Jorine 2016 og ikke mindst "Primus" både i 2015 og 2016. vinene kan købes i web-shoppen eller i vinkælderen i Møgeltønder, hvor du selvfølgelig har mulighed for at smage.


Rosé fra André Hartmann udsolgt 
Årgang 2019 i rosévin har været helt fantastisk. Vi har virkelig været glade for de mange positive tilbagemeldinger fra jer, men alting har en ende, og nu er der desværre ikke mere rosévin fra André Hartmann i år. Vi har lidt tilbage fra Domaine Haegi, den er økologisk og er ligeledes lavet på Pinot Noir. Der ud over har vi nogle enkelte flasker rosé tilbage fra Domaine Champ-Long, der er tale om en rigtig "kraftbasse" på 14% alkohol, som også klarer de kreftigere retter.


Web-Shop

her kan du bestille mange af vores vine, dog er sortimentet ikke lige så stort som i kælderen. Der pakkes og sendes vin alle hverdage, og bestiller du inden kl. 14.00, kommer din vin afsted samme dag.

Klik på linket i menulinjen, så kommer du direkte til web-shoppen.


Ingen vinfestivaler i efteråret.

På grund af Covid-19, har arrangørerne af både Ribe Vinfestival og Aalborg Vinfestival besluttet at aflyse årets arrangementer, ærgerligt men forståeligt, vi ser frem til 2021, hvor vi forhåbentligt igen kan komme ud og mødes med jer vinglade danskere.


God sensommer!
Lene

Nye vine fra Rhône
Så kom der en palle vin fra Domaine Champ-Long og Domaine La Garrigue. Fra Domaine Champ-Long har vi fået en ny lækker hvidvin fra Ventoux der er gæret på egeade samt en lækker kraftfuld rosé, der holder 14% alkohol. Begge vine kan købes både i web-shoppen og i vinkælderen, prisen pr . flaske er 99 kr. og du kan købe to flasker for 175 kr.

Vinsmagning som gave?

-Vil du give en god oplevelse med spændende vine og hyggeligt selskab?

Så ring eller skriv, vi laver gerne et gavekort på netop den vinsmagning du vil give.

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.

Vinsmagning

Vil du arrangere en vinsmagning? - vi hjælper gerne.

Vi kommer gerne ud og afholder vinsmagning ligesom mindre grupper kan afholde vinsmagning hos os. Prisen på en vinsmagning afhænger af antallet af deltagere og hvilke vine der skal smages.

Arrangementsforslag:

"De syv søstre fra Alsace" 

Det får du:

Smagning af ni vine, hvor man smager alle de syv forskellige druer, man smager Crémant (mousserende vin,) almindeligt fremstillede vine, vine fra egefade, og den samme drue både som almindelig fremstillet vin og som Grand Cru.

Der vil blive serveret lidt brød, pølse, oliven og ost, (ikke et måltid, men lidt godt til at supplere vinene).


Smagningen varer cirka 2½ timer, hvor der bliver fortalt om Alsace’s historie, livet i Alsace, turist i Alsace, køkkenet i Alsace, som er meget tæt forbundet med vinen, livet som vinbonde i Alsace. Og selvfølgelig om vinene, smagen, hvordan de produceres og hvad de enkelte vine passer til.


Arrangementspris: Pr påbegyndt otte personer, ni vine

1.000 kr.

Der smages vine som er i prislejet fra ca. 70 kr. til 170 kr. pr. fl.


Vi medbringer hvad der skal bruges, med undtagelse af vandglas og vand. Alle deltagere får et godt tilbud, men der er absolut ingen købetvang.


Har du andre ønsker?

Så sammensætter vi gerne en vinsmagning sammen med dig, om det skal være hvidvin, rødvin eller begge dele, er alt efter, hvad du ønsker. Vi sammensætter gerne en smagning sammen med dig. Prisen vil alt efter om det er billigere eller dyrere vine der smages variere.