Vine

Undskyld vi roder
Vi er for tiden i gang med opdatere vores side, så der er muligvis nogle dele der er lidt rodede.

Vi beklager ulejligheden og bestræber os på at kunne vise vores pæne nye side snarest muligt.

- Kulturvin

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Åbningstider i juli
I juli har vi ændret lidt på vores måde at gøre tingene. Vi holder åbent de fleste dage, MEN du skal lige lave en aftale, da vi ikke vil være i kælderen hele tiden.


Web-shop på vej!
Som noget nyt, kan du bestille mange af vores vine i den nye web-shop, som åbner onsdag d. 1. juli. Den afsender vine alle dage undtaget i weekenderne.

Du kan se mere om vores web-shop fra på onsdag her på siden.


God sommer!
Lene

Nye vine fra Domaine Haegi
Så kom der en palle vin fra Domaine Haegi, Alsace. På pallen er der nye forsyninger af de mineralske og sprøde Riesling Grand Cru Zotzenberg, Sylvaner Grand Cru Zotzenberg, Riesling Brandluft, en lækker frugtig Rosé og som noget nyt en egefadslagret Pinot Gris som er fremstillet uden brug af sulfitter. Alle vinene er økologiske.

Det handler

om vin!


Hos Kulturvin betaler du ikke for dyrt inventar, fin adresse eller et stort markedsføringsbudget.

Hos os betaler du for vin.


Vi importerer direkte fra rigtige vingårde uden fordyrende mellemled. Vi har indrettet os i samme stil som vore leverandører, så fokus kan være på vinen og intet andet.


Kulturvin samarbejder kun med selvstændige franske vinbønder, som er med i organisationen Vigneron Independant. Vi har ingen vin på hylderne, som vi ikke selv har smagt. Du kan læse mere om ”Vigneron Independant” under fanen for oven.

Vi går ind for kvalitet frem for kvantitet,

altså ingen vin fra ”vinfabrikker”Vin lige til døren - når du er hjemme!

Vi behandler  vinen med  respekt og behøver ikke "sikkerhedstransportkasser ".
Ingen grænsehandel!

Nej, du kan ikke købe min vin og få den leveret i Tyskland. Ja, der er vinafgift ( ca. 11 kr. pr. flaske) og højere moms i Danmark (6% højere end i Tyskland), det er den pris der er, for at have et velfærdssamfund, det vil jeg gerne bevare.Du er altid velkommen i vinkælderen!

Det er ikke hele vort sortiment du finder i web-shoppen, I web-shoppen finder du de mest populære vine i vort sortiment, i vinkælderen har vi cirka 100 andre vine i sortimentet.


I vinkælderen har du mulighed for at smage vinene og få råd og vejledning. Priserne i web-shoppen og i vinkælderen er ens. Og da man betaler for fragten i web-shoppen, er der ikke lagt ekstra til prisen, for at kunne give "fri fragt".


Ingen kæmpe rabatter!

vi går ind for ærlige priser, så hos os finder du ikke fantasifulde førpriser, ligesom vi ikke giver kæmpe rabatter. Vi forsøger, at prisfastsætte vinen rigtigt fra start.

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.