Pinot Blanc

Kvalitetsvine fra rigtige vingårde

Åbningstider tilbage til normal
Fra 1. august er vi tilbage med normale åbningstider:

Torsdage og fredage kl. 14.00 til kl. 19.00

Lørdage kl. 10.00 til kl. 14.00


MEN passer vores åbningstider ikke ind, så ring eller skriv, så finder vi et tidspunkt, der passer dig, at besøge vinkælderen.


Web-shop er startet!
Vi åbnede pr. 1. juli en web-shop, her kan du bestille mange af vores vine, dog er sortimentet ikke lige så stort som i kælderen. Der pakkes og sendes vin alle hverdage, og bestiller du inden kl. 14.00, kommer din vin afsted samme dag.

Klik på linket i menulinjen, så kommer du direkte til web-shoppen.


Ingen vinfestivaler i efteråret.

På grund af Covid-19, har arrangørerne af både Ribe Vinfestival og Aalborg Vinfestival besluttet at aflyse årets arrangementer, ærgerligt men forståeligt, vi ser frem til 2021, hvor vi forhåbentligt igen kan komme ud og mødes med jer vinglade danskere.


God sensommer!
Lene

Nye vine fra Rhône
Så kom der en palle vin fra Domaine Champ-Long og Domaine La Garrigue. Fra Domaine Champ-Long har vi fået en ny lækker hvidvin fra Ventoux der er gæret på egeade samt en lækker kraftfuld rosé, der holder 14% alkohol. Begge vine kan købes både i web-shoppen og i vinkælderen, prisen pr . flaske er 99 kr. og du kan købe to flasker for 175 kr.

Pinot Blanc


Pinot Blanc

Pinot Blanc druen er efterhånden den mest udbredte drue i Alsace, hvilket skyldes at den ofte benyttes som hoveddruen i Cremant d’Alsace, som der produceres større og større mængder af. Der ud over er Pinot Blanc en let og ligetil vin. Den er syresvag og blød i smagen og kan bruges til det meste, da den ikke er udstyret med kraftige karakteristika som kan forstyrre andre smagsindtryk. Omvendt har man også med en vin at gøre, som alle kan nyde til de fleste lette retter, som for eksempel grøntsagstærter.

 

Pinot Blanc vine er ikke gemmevine, vinen vinder som udgangspunkt ikke noget ved at blive gemt. Bør nydes inden for de første tre til fire år.


Der er mange fantastiske restauranter med mad fra det Alsaciske køkken, for eksempel Au Cheval Blanc i Ribeauvillé. Priserne er rimelige, den er virkelig et besøg værd.

Kulturvin v/Lene Nørgaard Hansen, Højervej 19, Møgeltønder, 6270 Tønder

  mobil 28 51 28 05 mail:kulturvin@kulturvin.dk. Cvr. 74 32 85 03.